Uittips: Milan Festival, Open Dag ADO en strandfeestje bij Boomerang Beach

Milan Festival 2018
Milan Festival 2018 © Richard Mulder
DEN HAAG - Het Zuiderpark staat dit weekend in het teken van het Milan Festival, bij ADO is het open dag voordat het nieuwe seizoen begint en een markt op het Lange Voorhout. Dat en meer vind je in onze uittips.

Milan Festival

Drie dagen lang is het feest in het Zuiderpark. Van Nederlands tot Hindoestaans, van Caribisch tot Indisch, het festival brengt allerlei culturen samen. Het Milan Festival wordt al drie decennia georganiseerd in Den Haag.
Er is muziek, dans, kunst, sport en lekker eten. Zo is er een internationale cooking contest, een actuele muziekline-up, programma voor de allerkleinsten én ruimte voor sport en spel. Het festival wordt afgesloten met een daverende vuurwerkshow.
Info en tickets vind je hier.

Open dag ADO

De zomerstop zit er bijna op voor de voetbalcompetities. Een week voor de officiële start wordt zaterdag de open dag gehouden bij ADO Den Haag.
© ADO Den Haag
Vanaf 10.00 uur is er van alles te beleven rond het stadion. Er zijn supportersverenigingen en partners van de club organiseren verschillende activiteiten. Ook zijn er een springkussen, gatengoal en pannaveldjes voor kinderen.
Ook wordt er een ADO Footcamp georganiseerd. Iedereen van 18 jaar en ouder kan zich inschrijven, maar vol is vol. Vanaf 12.00 uur gaat het Bingoal Stadion open. Er is muziek van DJ Gizmo en Wesley de Bruin en de spelers worden gepresenteerd. Om 14.00 uur speelt ADO tegen Genk. Na afloop kunnen fans een handtekening scoren en op de foto met spelers.
De entree is gratis, maar je moet je wel even aanmelden. Meer info vind je op de site van ADO Den Haag.

Strandfeestje

Zon, zee en strand! Dans met een heerlijke cocktail op de meest swingende Salsa, Reggaeton, Merengue, Bachata en andere zwoele Caribbean tunes tijdens Lovumba at the beach bij Boomerang Beach op het strand van Scheveningen.
Het feest is 21+ en duurt van 21.00 tot 4.00 uur. Er zijn op moment van schrijven nog wat laatste tickets beschikbaar.

Swan Market

Op zondag kan je naar de Swan Market op het Lange Voorhout. Er is een creatieve markt, een sfeervol food court met diverse food trucks, live muziek en/of DJ’s en kinderpret. Het aanbod is authentiek, origineel, uniek en zijn er veel handgemaakte of zelf ontworpen producten te vinden.
De gratis markt begint om 11.00 uur en eindigt om 17.00 uur.

Jazz Aan Zee

Op De Pier kan je zondag tussen 15.00 en 17.00 uur naar Jazz Aan Zee. Deze editie met het Jurjen Donkers Trio. In Bar De Pier treden de bandjes op en kun je bij de horeca een lekker hapje en drankje halen. Op 13, 20 en 27 zijn er ook nog edities van Jazz Aan Zee.

💬 Neem contact op! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via het contactformulier!

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws en achtergronden uit Den Haag? Download onze app en ontvang notificaties bij belangrijk nieuws uit jouw stad!