Tramwerkzaamheden lijn 3 en 4 bij Leidschenveen dit weekend

© HTM
DEN HAAG - Dit weekend worden er bij Leidschenveen werkzaamheden aan de tramrails uitgevoerd. Daarom wordt het traject van tram 3 en 4 opgesplitst. Tussen Den Haag Centraal en Leidschenveen rijden touringcars.
De trams uit Zoetermeer en de metro uit Rotterdam rijden tot Leidschenveen. De trams uit Den Haag tot Station Den Haag Centraal. De halten Forepark tot en met Beatrixkwartier vervallen dit weekend.
De werkzaamheden hebben ook gevolgen voor de E-lijn van RET die niet verder rijdt dan Leidschenveen. Ook de reizigers naar Rotterdam en terug kunnen verder reizen met de touringcars om van en naar Den Haag Centraal te gaan. Meer info hierover vind je op deze site van HTM.

Werkzaamheden Laan van Meerdervoort klaar

De afgelopen weken werd er ook gewerkt op de route van tram 3 en 4. De sporen, bovenleidingen en wissels op de Laan van Meerdervoort en de Lijnbaan werden aangepakt. Vanaf vrijdag 4 augustus rijden de trams 2 en 12 weer de gebruikelijke route. Vanaf maandag 7 augustus rijden tram 3 en 4 ook weer het reguliere traject.

💬 Neem contact op! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via het contactformulier!

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws en achtergronden uit Den Haag? Download onze app en ontvang notificaties bij belangrijk nieuws uit jouw stad!