'Kane komt weer bij elkaar voor reünieconcert'

Kane in 2012
Kane in 2012 © ANP
DEN HAAG - 'Kane komt weer bij elkaar', dat zegt dj Rick Romijn in de ochtendshow van Radio 538. Ze zouden een reünieshow gaan geven in Ahoy. Ook zouden ze voor die tijd nog een documentaire uitbrengen. De band zelf heeft dit nog niet bevestigd.
De Haagse band begon in 1998 met zanger Dinand Woesthoff en gitarist Dennis van Leeuwen. Ze hadden hits als Rain Down On Me, So Glad You Made It en Can You Handle Me. Ze stonden onder andere op Pinkpop en Parkpop.
In 2013 besloot Kane een pauze in te lassen, maar een jaar later besloten de bandleden zich toch op eigen projecten te gaan richten en gingen ze in december van dat jaar uit elkaar.

Ibiza

Dinand woont inmiddels op Ibiza met zijn gezin en runt samen met zijn vrouw Lucy het bedrijf achter de populaire kinderfiguurtjes Woezel en Pip. In 2021 kwam Dinands eerste kinderboek uit.
Dennis van Leeuwen heeft zijn eigen management, Day Four management en werkt met artiesten als Indian Askin en Nana Adjoa. Ook runt hij het label Bloomer Records vanuit zijn kantoor in Amsterdam.

💬 Neem contact op! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via het contactformulier!

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws en achtergronden uit Den Haag? Download onze app en ontvang notificaties bij belangrijk nieuws uit jouw stad!