Hagenaar (23) geschopt en geslagen op Herman Costerstraat

© politie
DEN HAAG - Een 23-jarige Hagenaar is in de nacht van woensdag 26 op donderdag 27 juli op de Herman Costerstraat in Transvaal mishandeld en beroofd van zijn tas. De politie doet onderzoek naar de straatroof en zoekt getuigen.
De beroving vond rond middernacht plaats. De Hagenaar liep toen over de Groenteweg in de richting van de Hoefkade. Daarbij werd hij gevolgd door twee mannen. Op de Herman Costerstraat, in de buurt van de parkeerplaats van de Lidl, werd het slachtoffer door het tweetal aangesproken. Vervolgens werd er aan zijn tas getrokken en werd de man geslagen.
Ook toen het slachtoffer op de grond lag ging de mishandeling verder: het slachtoffer werd meermaals geslagen en geschopt. De verdachten zijn er daarna met de buitgemaakte tas vandoor gegaan. De politie meldt dat ze zijn weggegaan in een '(donker) grijze Opel Astra'. De auto reed weg via de Groenteweg in de richting va de Fruitweg.
De politie is op zoek naar getuigen van de mishandeling en beroving en heeft daarom een signalement vrijgegeven. Ook getuigen die de mannen gecombineerd met de auto herkennen, wordt gevraagd contact op te nemen.

💬 Neem contact op! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via het contactformulier!

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws en achtergronden uit Den Haag? Download onze app en ontvang notificaties bij belangrijk nieuws uit jouw stad!