Hubertustunnel vier nachten dicht voor onderhoudswerkzaamheden

Hubertustunnel
Hubertustunnel © Gemeente Den Haag
DEN HAAG - Eind augustus is de Hubertustunnel drie avonden en nachten gesloten vanwege werkzaamheden. De tunnel is van 28 augustus tot en met 1 september gesloten tussen 21.00 uur in de avond en 05.00 uur in de ochtend.
Tijdens de werkzaamheden in augustus kan het verkeer geen gebruik maken van de tunnel. Daarom zijn er omleidingen. Richting Scheveningen gaat het verkeer via de Oude Waalsdorperweg, Waalsdorperweg, Oostduinlaan, Carel van Bylandtlaan en de Raamweg. Richting Wassenaar moet je straks via de Raamweg rijden. Ook in september en december staan er werkzaamheden gepland in de avond en nacht.
De tunnel is sinds 2008 in gebruik en is na vijftien jaar toe aan een grote renovatie. Diverse installaties en systemen zijn aan het eind van hun levensduur en moeten worden vervangen. Dat geldt ook voor de tunnelwanden en het asfalt. Daarom wordt de Hubertustunnel in 2025 maximaal een jaar volledig afgesloten.
Wanneer er aan de tunnel wordt gewerkt zijn er ook werkzaamheden aan de Hubertusviaducten. Daarbij blijft steeds een rijbaan open voor het verkeer.

💬 Neem contact op! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via het contactformulier!

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws en achtergronden uit Den Haag? Download onze app en ontvang notificaties bij belangrijk nieuws uit jouw stad!