Man rijdt in wietwalm met telefoon in de hand door Den Haag

Beeld ter illustratie
Beeld ter illustratie © Politie.nl
DEN HAAG - Een automobilist die werd aangehouden omdat hij een telefoon in zijn hand had, bleek ook nog eens onder invloed achter het stuur te zitten. Dat meldt het politieteam van de Jan Hendrikstraat op sociale media. Ook de bijrijder die bij de man in de auto zat, werd aangehouden.
Agenten zagen dinsdag dat een man door de stad reed met een mobiele telefoon in de hand. De politiemensen besloten hem staande te houden. Daarbij roken ze ook een wietlucht. De bijrijder bleek wiet in zijn handen te hebben. Agenten besloten een speekseltest af te nemen bij de bestuurder. Daaruit werd duidelijk dat hij vermoedelijk onder invloed was van drugs. De bestuurder is daarom aangehouden.
De bijrijder bleek ook nog eens meer zakjes wiet bij zich te hebben dan is toegestaan. Daarom is deze ook aangehouden. In de auto werden nog meer verdovende middelen gevonden. 'De zaak is in behandeling bij de recherche en de verdachten zullen voor de rechter moeten verschijnen', besluiten agenten het bericht.

💬 Neem contact op! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via het contactformulier!

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws en achtergronden uit Den Haag? Download onze app en ontvang notificaties bij belangrijk nieuws uit jouw stad!