Man, vrouw en twee kinderen overvallen oudere vrouw thuis in Bomenbuurt

© Regio15
DEN HAAG - Een oudere vrouw is vrijdagmiddag overvallen in haar woning aan de Hanenburglaan in de Bomenbuurt. De politie is op zoek naar vier verdachten, een man, vrouw en twee minderjarige kinderen.
Rond 15.40 uur werd er aangebeld bij de vrouw in haar portiekwoning. De bewoonster zag een vrouw voor de deur staan, een man stond iets achter haar. Ze deed de deur open en werd door de vrouwelijke verdachte naar binnen geduwd naar de woonkamer. Twee kinderen van rond de 12 jaar gingen de slaapkamer in.
De vier verdachten hebben een buiten meegenomen en zijn daarna vertrokken. De bewoonster is enorm geschrokken maar raakte niet gewond. De politie is op zoek naar getuigen.

Plastic tas met appels

De man droeg een kobaltblauw T-shirt en een zwarte broek. De vrouw heeft een licht getinte huiskleur, vettig haar en donkere kleren. Ook had de vrouw een plastic tas met appels bij zich. De twee minderjarige kinderen zijn waarschijnlijk rond de 12 jaar oud en zo'n 1.60 meter.

💬 Neem contact op! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via het contactformulier!

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws en achtergronden uit Den Haag? Download onze app en ontvang notificaties bij belangrijk nieuws uit jouw stad!