De Kraaien komt met extra show voor kinderen na afgelast optreden Vlaggetjesdag

© De Kraaien
DEN HAAG - De Kraaien begint hun tour in oktober met een speciaal kinderconcert in het Paard. De band zou spelen op Vlaggetjesdag maar dat ging niet door. Ze kregen zoveel berichten van ouders die dat jammer vonden, dat ze besloten een aparte show te organiseren. Dat vertelt Bernd Ganzebev in Bob Staat Op.
De clubtour in het najaar begint op 20 oktober in het Paard. Voorafgaand aan die show komt er een concert voor kinderen die op Vlaggetjesdag niet naar De Kraaien konden. Door gedoe met de vergunningen werd een deel van het muziekfestival op Scheveningen afgelast. Dat was flink balen voor de fans. 'We kregen berichten van mensen die zeiden, ik vind het zo jammer en mijn kinderen keken er zo naar uit', vertelt Bernd.
Daarom besloot de band een middagshow te doen op 20 oktober om 16 uur. 's Avonds is dan de gewone aftrap van de tour in het Paard, voor volwassenen. 'De X-rated version haha', zegt Bernd. Daarvoor zijn nog kaarten beschikbaar.

Aan gehaktballen likken

Maar hoe ziet een optreden van de Kraaien speciaal voor kinderen eruit? Met nummers en teksten als Ik Vind Je Lekker en Lik Aan M'n Ballen? 'Daar vinden we wel wat op. Je kan ook aan gehaktballen likken', aldus Bernd. 'Zolang je de daad niet bij het woord voegt...'
Wanneer de kaartverkoop begint is nog niet duidelijk, houdt daarvoor de site van De Kraaien en het Paard in de gaten.
Onlangs kwam hun nieuwe single Bips uit:

💬 Neem contact op! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via het contactformulier!

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws en achtergronden uit Den Haag? Download onze app en ontvang notificaties bij belangrijk nieuws uit jouw stad!