Neherkade in Laak deels dicht voor asfalteringswerkzaamheden

File door werkzaamheden op Neherkade
File door werkzaamheden op Neherkade © Den Haag FM
DEN HAAG - Een deel van de Neherkade in stadsdeel Laak gaat dit weekend dicht voor werkzaamheden. Eerder dit jaar werd de weg afgesloten voor een reparatie aan de waterleiding. De weg werd toen nog niet geasfalteerd, dat gaat dit weekend gebeuren.
Onder de rijbanen van de Neherkade ligt een van de grotere transportleidingen van drinkwater. Daar ontstond in januari een lek, waardoor de weg met spoed dicht moest. De gemeente gaf toen aan dat een deel van de Neherkade, bij de tunnelbak, nog een nieuwe laag asfalt moest krijgen.
In het weekend is het zover. Op vrijdagavond 25 augustus 20.00 uur gaat de weg dicht, tot en met zondagmiddag 27 augustus om 16.00 uur. Als het werk dan niet af is, zijn er ook werkzaamheden in het weekend erna.

Afsluitingen en omleidingen

De gemeente sluit beide rijstroken richting de Rijswijkseweg en Binckhorstlaan af. En één rijstrook richting de Calandstraat en Erasmusweg.
Doorgaand verkeer op de Neherkade richting de Rijswijkseweg en Binckhorstlaan rijdt bovenlangs om. Houd rekening met een langere reistijd. Als je vanaf de Slachthuisstraat of het Leeghwaterplein komt, dan kun je bij de rotonde de Neherkade oprijden.
© Gemeente Den Haag

💬 Neem contact op! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via het contactformulier!

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws en achtergronden uit Den Haag? Download onze app en ontvang notificaties bij belangrijk nieuws uit jouw stad!