Ravage na botsing auto en politiebusje op Veluweplein

© Regio15
DEN HAAG - Bij een botsing tussen een personenauto en een politiebusje is vrijdagmiddag een 35-jarige vrouw gewond geraakt. Op de kruising van het Veluweplein met de Troelstrakade botsten de auto's op elkaar. Hoe dat kon gebeuren is nog niet bekend. Het kruispunt werd een tijd afgesloten.
Rond 10.45 uur kregen agenten van de politiebus een melding van een spoedincident. De agenten reden met sirenes en zwaailichten over het Veluweplein, aldus de politie. Daar botste de politiebus op de personenauto.
Van de zwarte auto is haast niks meer over. De auto moest door de brandweer worden opengeknipt om de bestuurster te bevrijden. Zowel de deur als het dak zijn daarvoor weggehaald.

Ziekenhuis

Het slachtoffer is met spoed naar het ziekenhuis gebracht, aldus nieuwssite Regio15. Het is niet bekend hoe ze er aan toe is. Agenten in de bus raakten lichtgewond, zij hoefden niet naar het ziekenhuis. De politie onderzoekt de aanrijding.

💬 Neem contact op! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via het contactformulier!

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws en achtergronden uit Den Haag? Download onze app en ontvang notificaties bij belangrijk nieuws uit jouw stad!