Man (24) overleden na schietpartij Wateringse Veld, politie zoekt nog naar dader

© Regio 15
DEN HAAG - Bij een schietpartij in Den Haag is maandagavond een man overleden. Dat meldt de politie. Het slachtoffer (24) werd op straat neergeschoten op de hoek van de Laan van Wateringse Veld en de Orlandostraat. De dader is nog spoorloos.
Rond 21.20 uur kreeg de politie de melding van de schietpartij, waarna de hulpdiensten massaal uitrukten. Ook werd een politiehelikopter ingezet om naar de dader te zoeken en was een traumahelikopter opgeroepen om het slachtoffer te behandelen. Later kon de persoon naar het ziekenhuis worden gebracht, waar hij overleed aan de verwondingen.
Van de dader ontbreekt nog ieder spoor. De politie doet uitgebreid onderzoek. Maandagavond werd er ook in de omgeving gezocht met een politiehelikopter.

Vermoedelijke vluchtauto

Even na de schietpartij werd ook de vermoedelijke vluchtauto van de dader door de politie gevonden aan de Van der Kooijweg in Rijswijk. 'We doen onderzoek naar of de autobrand enig verband houdt met de schietpartij', vertelde een woordvoerder van de politie daarover. Het is nog onduidelijk of er een daadwerkelijk verband is tussen de autobrand en de schietpartij.

💬 Neem contact op! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via het contactformulier!

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws en achtergronden uit Den Haag? Download onze app en ontvang notificaties bij belangrijk nieuws uit jouw stad!