Verdachte dodelijke schietpartij Wateringse Veld aangehouden op Schiphol

© Regio 15
DEN HAAG - Op Schiphol is dinsdagmiddag een 22-jarige man aangehouden die verdacht wordt betrokken te zijn geweest bij de dodelijke schietpartij in Wateringse Veld. De politie meldt dat de verdachte in een gereedstaand vliegtuig door de Koninklijke Marechaussee (KMAR) is aangehouden.
Maandagavond werd op de hoek van de Laan van Wateringse Veld en de Orlandostraat een man van 24 neergeschoten, op weg naar het ziekenhuis overleed hij. Het slachtoffer is de 24-jarige Ibrahim, die in de buurt beter bekend stond als 'Ibo'.
Na uitgebreid onderzoek kwam de verdachte in beeld bij het onderzoeksteam. Op Schiphol kon hij in een vliegtuig worden aangehouden. Een woordvoerder van de politie kon niet zeggen waar het vliegtuig heen zou gaan. 'Dat hebben we nog niet bevestigd gekregen', zegt de woordvoerder tegen Omroep West.

Alleen contact met advocaat

De 22-jarige man uit Den Haag is door de KMAR overgedragen aan de politie. De verdachte zit in volledige beperkingen, dat betekent dat hij alleen contact mag hebben met zijn advocaat.

💬 Neem contact op! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via het contactformulier!

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws en achtergronden uit Den Haag? Download onze app en ontvang notificaties bij belangrijk nieuws uit jouw stad!