'Super September' in Vrijmibo: Rabin Baldewsingh eerste gast

Rabin Baldewsingh
Rabin Baldewsingh © Den Haag FM
DEN HAAG - Aanstaande vrijdag is de Vrijmibo weer terug op Den Haag FM. In het entertainmentprogramma wordt met een weekgast de actualiteit doorgenomen. In september komen enkele bekende Nederlanders langs in de show op Den Haag FM.
Rabin Baldewsingh, de Nationaal Coördinator tegen Discriminatie en Racisme (NCDR), is vrijdag 1 september de eerste gast. Van 2006 tot en met 2018 was Baldewsingh wethouder in Den Haag. En eerder was hij twee termijnen raadslid in de Haagse gemeenteraad.
Vrijmibo-presentator Elias van Hees heeft zin in het nieuwe seizoen op Den Haag FM: 'We trappen af met een Super September, want de eerste paar weken komt een aantal bekende Nederlanders langs. Te beginnen met Rabin Baldewsingh.'
'Een grote eer dat hij het seizoen wil aftrappen. Hij is toch de hoogste racismebestrijder van dit moment in Nederland en alle ontwikkelingen volgen elkaar in rap tempo op. Genoeg om over te praten dus!'

Prinsjesdag

De week erop komt geboren Schilderswijker én winnaar van de Soundmixshow Janah Louard langs. In 2018 trad hij twee avonden op rij op in een vol Kurhaus.
'En omdat het op 20 september alweer Prinsjesdag is, komt de vrijdag ervoor de bekende ondernemer Johan Vlemmix! In 2017 verbrak hij het wereldrecord van 'de langste tijd in een attractie' in een reuzenrad op de pier van Scheveningen. Als dát geen mooie uitzendingen worden?’
De Vrijmibo wordt elke vrijdagmiddag uitgezonden tussen 17.00 en 18.00 uur. Het programma wordt gepresenteerd door Elias van Hees.

💬 Neem contact op! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via het contactformulier!

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws en achtergronden uit Den Haag? Download onze app en ontvang notificaties bij belangrijk nieuws uit jouw stad!