Anouk en BLØF brengen strand van Scheveningen in extase: 'Topavond'

Anouk tijdens Live on the Beach 2023
Anouk tijdens Live on the Beach 2023 © ANP
DEN HAAG - Een waar spektakel donderdagavond op het strand van Scheveningen. Het driedaagse Live On The Beach is van start gegaan met openluchtconcerten van Anouk en BLØF. 'Echt een topavond', zegt een van de duizenden bezoekers.
Voordat Anouk het podium betreedt is het de beurt aan BLØF. De grootste Nederlandse popband van de laatste decennia debuteert op Live On The Beach. 'Een heerlijk optreden. Lekker meezingen, echt top', zegt een vrouw die in het publiek staat.
Live on the Beach
Live on the Beach © ANP
'Ze zingt heel goed', vindt een ander terwijl zij staat te kijken naar Anouk. De Haagse zangeres is in navolging van 2017 en 2018 voor de derde keer van de partij op het jaarlijkse festival. Zowel oude als nieuwe nummers zingt ze. Anouk eindigt, ruim tien minuten na de verwachte eindtijd, met de klassieker Nobody's Wife.

Beatstad

De strandconcerten gaan vrijdag verder met Beatstad. De vier populairste bands uit Den Haag geven een concert. Prins S. en De Geit bijt het spits af, gevolgd door Son Mieux, Goldband en DI-RECT. Zaterdag staat Scheveningen in het teken van Het Grootste Zomerfeest van Nederland met optredens van onder anderen Guus Meeuwis en Suzan & Freek.

💬 Neem contact op! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via het contactformulier!

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws en achtergronden uit Den Haag? Download onze app en ontvang notificaties bij belangrijk nieuws uit jouw stad!