Klachten over lange rijen bij bar en wc's Beatstad: 'Half uur wachten op drankje'

Goldband op Beatstad
Goldband op Beatstad © Nathan Reinds
DEN HAAG - Het was een echt Haags feestje vrijdagavond bij Beatstad van Live on the Beach op Scheveningen. Er werd gedanst en meegezongen met nummers van Prins S. en De Geit, Son Mieux, Goldband en DI-RECT. Maar de organisatie kreeg ook wat klachten binnen, vooral over de lange rijen bij de wc's en de bars. Daarvoor stonden bezoekers soms een half uur in de rij.
Zowel op X (voorheen Twitter) als op de Facebookpagina van Live on the Beach klagen bezoekers over de 'slechte organisatie'. Op het terrein waren drie bars voor drank en twee toiletblokken.
Zo reageert Robert op Facebook: Topavond. Zorg alleen de volgende keer voor meer uitgifte punten voor de drankjes. Dit was rampzalig en jullie laten hierdoor veel omzet liggen.
Mirjam vond het ook niet prettig om een drankje te halen. Vond het op een bepaald moment gewoon eng om tussen de dringende mensen te staan bij het halen van een drankje.

Dringen bij de wc's

Ook waren bij de wc's was het dringen geblazen. Op twee plekken op het terrein stond een wc-blok. Dat was duidelijk te weinig, want er stonden lange rijen. Bij een van de toiletblokken ontstond daardoor een soort fuik.
Den Haag FM heeft maandag meermaals geprobeerd contact te krijgen met de organisatie Live on the Beach, maar die was niet bereikbaar.

💬 Neem contact op! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via het contactformulier!

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws en achtergronden uit Den Haag? Download onze app en ontvang notificaties bij belangrijk nieuws uit jouw stad!