ADO-stadion heeft voor tweede jaar op rij de beste grasmat van Keuken Kampioen Divisie

Prijswinnende grasmat in het Bingoal Stadion
Prijswinnende grasmat in het Bingoal Stadion © Glenn van Haasen/ ADO Den Haag
DEN HAAG - De grasmat van ADO Den Haag is voor het tweede jaar op rij verkozen tot de beste grasmat in de Keuken Kampioen Divisie. Ook vorig jaar wist men met het veld in het Bingoal Stadion de eerste prijs te verzilveren. De prijs werd dinsdag officieel uitgereikt aan de grasmeester.
Het speelveld kreeg na elke wedstrijd een beoordeling van de aanvoerders van de teams in de Keuken Kampioen Divisie. De Vereniging van Contractspelers (VVCS) kwam aan het einde van het seizoen tot een gemiddelde van 4,47 op een schaal van 1 (slecht) tot 5 (topveld) voor ADO.
Het is het tweede jaar op rij dat de grasmat van de Haagse club op de eerste plek uitkomt. Het oordeel ligt iets lager dan verleden jaar, toen kreeg het speelveld van ADO een 4,58. Dit jaar stond de mat ook in de tussenstand, na 20 speelronden, al bovenaan. VVCS stelt dat de overstap naar echt gras, in 2020, daarmee 'duidelijk zijn vruchten afwerpt'.

'Groot compliment'

'Een groot compliment een grasmeester Bo Videler en zijn team van AH Vrij is hier zeker op zijn plaats', stelt de Haagse club. 'Met hun harde werk, toewijding en passie zorgt het grasteam ervoor dat de mat er bij de wedstrijden van zowel de mannen als vrouwen elke keer weer geweldig uitziet.'

💬 Neem contact op! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via het contactformulier!

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws en achtergronden uit Den Haag? Download onze app en ontvang notificaties bij belangrijk nieuws uit jouw stad!