Van rattenoverlast tot de beste coffeeshop, check nu de podcast 'Den Haag Deze Week'

© Den Haag FM
DEN HAAG - In de podcast 'Den Haag Deze Week' praten we je iedere zaterdag in een halfuur tijd bij over de afgelopen nieuwsweek in onze stad. Verslaggevers van Den Haag FM schuiven wekelijks aan met hun verhalen. De podcast wordt gepresenteerd door Rob Kemperman.
De gemeente probeert de overlast van ratten in de stad tegen te gaan door broodbakken te plaatsen waar oud brood kan worden gedoneerd. ook worden er lespakketten verspreid op basisscholen en zijn er opruimdagen. Tegelijkertijd is ook op straat te zien dat het niet de bedoeling is om ratten te voeren. Verslaggever Judith Tielemans was bij een actiedag in Molenwijk en liep mee met rattenexpert René Schouten en campagneleider Monique Verhaar bij hun inzet om de rat in de stad tegen te gaan.
In de ochtendshow Bob Staat Op kon een feestje gevierd worden met Gerard Smit, zijn coffeeshop Cremers werd gekroond tot de beste van Nederland. 'Het is hartstikke leuk dat je door een vakjury erkend wordt', vertelt hij. En: niemand minder dan rapper Snoop Dogg is ook fan van zijn zaak! Daarnaast blikken we in de podcast terug op Prinsjesdag, Frits Wester in Expeditie Robinson en wachten we vol smart op nieuwe berichten over de formatie.
Heb je tips voor mooie verhalen of leuke activiteiten? Geef dat dan door via denhaagfm.nl of op een van de socials.
De podcast van Den Haag FM is te vinden op Spotify en Google Podcasts.

💬 Neem contact op! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via het contactformulier!

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws en achtergronden uit Den Haag? Download onze app en ontvang notificaties bij belangrijk nieuws uit jouw stad!