Jongen (16) opgepakt voor mishandeling in tram

Screenshot video Dumpert
Screenshot video Dumpert
DEN HAAG - Opnieuw is er een verdachte opgepakt voor de mishandeling van een passagier in een tram vanuit Scheveningen. Een jongen van 16 uit Leiden is woensdag aangehouden, hij zit nog vast. Eerder werden er al vier anderen opgepakt.
De mishandeling in de tram gebeurde op 8 september rond 20.45 uur op de Jurriaan Kokstraat. Beelden van de mishandeling werden online gedeeld. Daarop is te zien dat meerdere mensen zich tegen één man richtten. Iemand deelde de eerste klap uit, waarna hij het haar van diegene vastpakte. Daarna werd hij geslagen en in zijn gezicht geschopt door andere reizigers.
Vorige week werden er drie meiden (16 en 17 jaar) en een vrouw (19) aangehouden. De vrouw is later weer vrijgelaten, de drie jongeren zijn nog verdachten maar mogen het proces verder thuis afwachten. De jongen van 16 hoor later vandaag of hij langer vast blijft zitten.
Het slachtoffer heeft inmiddels aangifte gedaan, laat de politie weten.

💬 Neem contact op! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via het contactformulier!

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws en achtergronden uit Den Haag? Download onze app en ontvang notificaties bij belangrijk nieuws uit jouw stad!