Bewoners bedreigd en mishandeld bij overval in Moerwijk

© Politie
DEN HAAG - Bewoners uit de Joan Blasiusstraat zijn zaterdagavond thuis overvallen, bedreigd en mishandeld door drie mannen. De verdachten zijn nog niet opgepakt.
Tussen 19.30 en 20.00 uur kwamen de drie de woning in Moerwijk binnen. Mogelijk konden ze het huis in via de balkondeur. Ze mishandelden de bewoners die daarbij gewond raakten. Vervolgens gingen ze er met een buit vandoor. Hoe het met de slachtoffers gaat is niet bekendgemaakt.
De politie is op zoek naar getuigen. De drie mannen spraken met een accent en zijn ergens tussen de 27 en 35 jaar. De overvallers zijn tussen de 1.70 en 1.80 meter lang en droegen donkere kleding en zwarte bivakmutsen. Twee hebben een licht getinte huidskleur en donkere ogen. De derde (van 1.70 meter) heeft een donkere huidskleur en een fors postuur.
Wie iets gezien heeft wordt gevraagd contact op te nemen met de politie. Die ontvangt ook graag beelden van bijvoorbeeld een deurbelcamera of een dascam.

💬 Neem contact op! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via het contactformulier!

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws en achtergronden uit Den Haag? Download onze app en ontvang notificaties bij belangrijk nieuws uit jouw stad!