Den Haag FM-presentator Rosalyn van der Dussen genomineerd voor Haagse Media Award: 'Geeft een kick'

© Den Haag FM
DEN HAAG - Den Haag FM-presentator Rosalyn van der Dussen (23) is genomineerd voor de Haagse Media Award. Ze maakt kans op de publieksprijs en in de categorie Woord. Sinds november vorig jaar presenteert zijn elke werkdag tussen 10.00 en 12.00 uur het radioprogramma Haags Bakkie. 'Zo onverwachts', zegt Rosalyn enthousiast over de nominatie.
Rosalyn begon bij Den Haag FM als stagiaire, ze deed live radioverslag en maakte videoreportages. 'Net na mijn afstuderen zag mijn leidinggevende een ware radiopresentator in mij. Eentje die ik zelf niet zag. ?Om dan binnen een jaar een tweede nominatie te ontvangen, klinkt bijna te mooi om waar te zijn. Dan doe je toch iets goed en dat geeft een kick', aldus Rosalyn over de nominatie voor de award. Eerder werd ze genomineerd voor een talent award van de NLPO, de stichting achter de lokale omroepen.
Andere kanshebber voor de publieksprijs zijn bijvoorbeeld Arbel Eshet (Jong Ontmoet Oud), Niels Klaassen (O, o, De Mos), Rijk van Duin (PIP Boksgala) en dichter Glodi Mbwete.

Haagse Media Awards

De Haagse Media Awards worden sinds 2021 uitgereikt aan talentvolle en onderscheidende mediamakers uit Den Haag en omgeving. 'Zij worden in de schijnwerpers gezet om het Haagse makersklimaat op het gebied van media te bevorderen. De Haagse Media Awards stimuleren lokale mediamakers om zelf content te maken over hun omgeving en belevingswereld', aldus de organisatie.
De vakjury, die de winnaars kiest, bestaat dit keer uit Hizir Cengiz, Daniëlle Zawadi en Sjaak Bral. Zij kiezen de winnaars in twee categorieën: Beeld en Woord. Ook wordt er een publieksprijs uitgereikt. Stemmen voor de publieksprijs kan hier.
De awards worden donderdag 5 oktober om 17.00 uur uitgereikt in museum Beeld en Geluid Den Haag.

💬 Neem contact op! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via het contactformulier!

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws en achtergronden uit Den Haag? Download onze app en ontvang notificaties bij belangrijk nieuws uit jouw stad!