Gesneuvelde ruiten en weggeblazen fietsen door explosie bij huis Jacob Schorerlaan

© Regio 15
DEN HAAG - Bij een explosie woensdagochtend aan de Jacob Schorerlaan is schade ontstaan aan een woning. De ontploffing was in de wijde omtrek te horen.
De schade aan de woningen in de Jabob Schorerlaan, in de wijk Groente- en Fruitmarkt, is groot. Op foto's is te zien dat de voordeur door de explosie, die rond 3.00 uur was, eruit is gerukt. Ook ligt er veel glas in de straat van ruiten die zijn gesneuveld. Daarnaast zijn fietsen die in de hekken stonden een meter weggeblazen door de ontploffing.
Eerder dit jaar was er ook al een explosie bij een woning aan de Jacob Schorerlaan. Toen werd er een brievenbus opgeblazen. De politie zocht toen naar een link met de schietpartij op de Laan van Wateringse veld. Toen kwam de 24-jarige Ibrahim om het leven.

Vier explosies in maand

Het is de vierde explosie in Den Haag binnen een tijdsbestek van een maand. Afgelopen zondag in een appartement aan de Ulenpasstraat, ruim twee weken geleden aan de Velpsestraat en eerder in de maand september aan zowel de Melis Stokelaan als de Hackfortstraat.

💬 Neem contact op! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via het contactformulier!

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws en achtergronden uit Den Haag? Download onze app en ontvang notificaties bij belangrijk nieuws uit jouw stad!