Dode (30) en zwaargewonde (23) bij motorongeluk op Loosduinsekade

© Regio15
DEN HAAG - Bij een motorongeluk woensdagavond op de Loosduinsekade is een 30-jarige man overleden. Een andere man (23) raakte zwaargewond. De politie is op zoek naar getuigen van het ongeluk.
Het ongeluk gebeurde rond 20.00 uur op de Loosduinsekade ter hoogte van de Uitenhagestraat. Agenten die op het ongeluk af kwamen troffen een motor en twee zwaargewonde mannen aan. De inzet van de hulpdiensten mocht voor één van de slachtoffers niet baten. De andere man werd vervoerd naar het ziekenhuis. Het is niet bekend hoe hij er aan toe is.
Het is nog niet duidelijk wat er precies is gebeurd, daarom is de politie op zoek naar getuigen van het ongeluk. Dat kunnen ook beelden van een dashcam zijn, zodat duidelijk kan worden hoe het ongeluk kon gebeuren. Meerdere omstanders hebben het ongeluk gezien. Zij kunnen als ze dat willen contact opnemen met Slachtofferhulp.

💬 Neem contact op! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via het contactformulier!

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws en achtergronden uit Den Haag? Download onze app en ontvang notificaties bij belangrijk nieuws uit jouw stad!