ADO speelt in speciaal shirt voor jubileumjaar Escher

Het speciale ADO-shirt
Het speciale ADO-shirt © The Hague & Partners
DEN HAAG - ADO Den Haag doet mee met de viering van de 125ste geboortedag van M. C. Escher. Speciaal voor het jubileumjaar is een artistiek shirt ontworpen, dat de spelers deze vrijdag zullen dragen tijdens de wedstrijd tegen TOP Oss.
Het shirt is een vrije interpretatie op de collectie van Escher in Het Paleis. Zwart-witte kleuren worden gecombineerd met kenmerkende Italiaanse blokken, verwijzingen naar grafische technieken en illusies waar Escher bekend om staat.
© The Hague & Partners
'Het resultaat is een uniek en opvallend ontwerp dat de verbinding legt tussen voetbal, kunst en de trots voor onze stad Den Haag', staat te lezen in het persbericht over de shirts.

Uitverkocht

ADO Den Haag speelt vrijdag 6 oktober een wedstrijd tegen TOP Oss in de shirts. Eenmalig zijn daar geen sponsorlogo's op te zien. De sponsors hebben daar speciaal voor dit shirt eenmalig afstand van gedaan, zodat het ontwerp tot volle uiting kan komen.
Wil je zelf ook zo'n uniek shirt? Dan had je er snel bij moeten zijn, er waren namelijk maar 750 exemplaren beschikbaar en die zijn inmiddels uitverkocht.
© The Hague & Partners

💬 Neem contact op! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via het contactformulier!

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws en achtergronden uit Den Haag? Download onze app en ontvang notificaties bij belangrijk nieuws uit jouw stad!