Voorlopig nog geen herfst: deze week voornamelijk 20 graden

© denhaag.com
DEN HAAG - Voorlopig is de herfst nog ver weg. Ook deze week blijft het voornamelijk zo'n 20 graden. 'Deze temperaturen zijn heel bijzonder', zegt weerman Huub Mizee in Bob Staat Op.
De week begint maandag met zo'n 20 tot 21 graden. 'Er is wel veel bewolking en heel misschien vallen er wat spatjes regen. Maar nog steeds is er een aanvoer van zeer zachte, warme lucht', zegt Mizee.
Aankomende nacht en dinsdagochtend kan het wat mistig en vochtig zijn, maar in de loop van de dag breekt de zon weer door. 'Dan wordt het ook weer zo'n 20 graden en woensdag 21. Maar daarna wordt het wat kouder'.

Regen

Woensdagavond komt er regen en donderdag wordt het iets minder warm, met zo'n 16 tot 17 graden. Vrijdag keert de 20 graden weer terug, maar valt er ook behoorlijk wat regen. 'Dan kan je aan de herfst gaan denken.'
Ook in het weekend zakt de temperatuur iets, naar 16 tot 17 graden. 'We zullen zien dat het volgende week weer wat normaler wordt', zegt Mizee over deze herfst.

💬 Neem contact op! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via het contactformulier!

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws en achtergronden uit Den Haag? Download onze app en ontvang notificaties bij belangrijk nieuws uit jouw stad!