Dj Outsiders opnieuw met show in Ahoy: 'Lekker avondje ellende wordt dat'

© Outsiders
DEN HAAG - Dj Outsiders (Cem Araci), gaat volgend jaar wederom een eigen avond organiseren in Ahoy. En wel op 9 maart 2024. Dit vertelt hij in het programma Vrijmibo.
Dit jaar verkocht de hartstyle dj de RTM stage, die plek heeft voor 9000 mensen, in Ahoy in slechts vijf weken uit. Zonder van tevoren een line-up prijs te geven. Onder meer Snelle, Anita Doth, Jebroer, The Partysquad en de Haagse Kraaien en John West traden destijds op.
Wie er in 2024 te gast zijn verklapt Outsiders nog niet: 'Volgend jaar doen we hetzelfde concept, met een nieuwe line up. Een lekker avondje ellende wordt dat, een uniek avondje uit', zo vertelt de geboren Spoorwijker.

Pre-registratie

De pre-registratie is al begonnen en het loopt al storm volgens Outsiders. 'Er zijn al meer dan 7000 geïnteresseerden die zich hebben aangemeld. Een deel daarvan zal meerdere kaarten kopen.' Dinsdag heeft iedereen die zich heeft geregistreerd 24 uur de kans om tickets te kopen.
De Vrijmibo wordt elke vrijdagmiddag uitgezonden tussen 17.00 en 18.00 uur. Het programma wordt gepresenteerd door Elias van Hees.

💬 Neem contact op! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via het contactformulier!

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws en achtergronden uit Den Haag? Download onze app en ontvang notificaties bij belangrijk nieuws uit jouw stad!