Halloweenavond SEA LIFE gaat niet door vanwege slechte kaartverkoop

Foto ter illustratie: David Menidrey (Unsplash)
Foto ter illustratie: David Menidrey (Unsplash)
DEN HAAG - Het Halloweenevent The Dark van SEA LIFE eind deze maand gaat niet door. Het is afgelast omdat er te weinig tickets zijn verkocht, dat bevestigt SEA LIFE na een bericht van website Looopings.
Het hadden vier spannende avonden in het overdekte zee-aquarium moeten worden, met heuse acteurs. SEA LIFE hoopte dat hun eerste Halloweenevent een succes zou worden. 'De locatie is uniek, we hadden een mooie selectie van acteurs en een verhaallijn die bij onze attractie past', zegt een woordvoerder tegen Looopings.
Halloween wordt steeds populairder in Nederland, daarom besloot SEA LIFE het evenement te organiseren. Maar de kaartverkoop viel tegen. 'We hadden de voorverkoop veel hoger ingeschat dan dat nu het geval was. Op basis van deze resultaten kunnen we niet het evenement neerzetten met de kwaliteit die we voor ogen hadden.'

Geld terug

SEA LIFE baalt flink: 'We vinden het allemaal erg jammer, want iedereen had er ontzettend veel zin in. We waren mega-enthousiast'. Wie al wel een kaartje had gekocht wordt benaderd door SEA LIFE, zij krijgen hun geld terug of mogen het ticket gebruiken voor een regulier bezoek aan het aquarium, laat een woordvoerder weten aan Den Haag FM.

💬 Neem contact op! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via het contactformulier!

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws en achtergronden uit Den Haag? Download onze app en ontvang notificaties bij belangrijk nieuws uit jouw stad!