Verdachte (31) opgepakt voor dodelijke schietpartij Wenckebachstraat

© Regio15
DEN HAAG - Een 31-jarige man uit Zoetermeer is aangehouden voor betrokkenheid bij een dodelijke schietpartij in de Wenckbachstraat in Laak. Dat gebeurde op vrijdag 23 juni. De man wordt ervan verdacht de bestuurder te zijn van de motor die is gebruikt bij de schietpartij.
Het slachtoffer reed in zijn Renault Twingo op de Wenckebachstraat toen hij van dichtbij vanaf een motor werd neergeschoten. De twee verdachten op de motor, met een wit kenteken, gingen er vandoor richting de Noordpolderstraat, Trekweg en de Ringelwikke in Ypenburg.
De politie is nog steeds op zoek naar meer informatie over de dodelijke schietpartij. Daarom krijgen alle mensen die die vrijdag in de buurt waren van de Wenckebachstraat een sms. 'Alle informatie blijft welkom', aldus de politie.

25.000 euro voor gouden tip

Ook wordt de zaak besproken in de opsporingsprogramma's Opsporing Verzocht en Team West van Omroep West. In de uitzending worden nieuwe beelden getoond van de verdachten. Ook is er een beloning van 25.000 euro voor de gouden tip.
De verdachte werd aangehouden in Leiden. Hij zit nog vast en mag alleen contact hebben met zijn advocaat.

💬 Neem contact op! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via het contactformulier!

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws en achtergronden uit Den Haag? Download onze app en ontvang notificaties bij belangrijk nieuws uit jouw stad!