Nieuwe route en finish Scheveningen Light Walk

© Scheveningen Light Walk
DEN HAAG - Voor de vijfde keer wordt in december de Scheveningen Light Walk georganiseerd. Dit jaar zijn er een paar dingen veranderd, zo is de route vernieuwd en de finish verplaatst. De inschrijving is inmiddels geopend.
Met kerstlampjes, boa's en andere versieringen lopen duizenden wandelaars 9 december weer de Light Walk. Dit jaar kan je je opgeven voor de 7,5 km, 12 km of 18 km. De route loopt weer grotendeels door Scheveningen, maar er zijn ook wat aanpassingen.
De vernieuwde route van 7,5 kilometer is een familiewandeling die iets eerder begint, tussen 17.00 en 18.00 uur. De route loopt langs de verlichte Waterpartij en het Westbroekpark. Onderweg is er entertainment en animatie. Kinderen tot 5 jaar lopen gratis mee, tussen de 6 en 11 jaar kost een ticket 6,50 euro.

Finish bij Kurhaus

Onderweg krijgen wandelaars warme chocolademelk en een oliebol. Deelnemers van de 12 en 18 km krijgen ook nog glühwein bij Beachclub Aloha. 'Om op te warmen tegen het einde van een lange wandeling', aldus de organisatie. Wandelaars krijgen een goodie bag met een pet met verlichting, een tasje en wandelkaart aan een keycord.
De finish is dit jaar op de boulevard bij het Kurhaus. Na de wandeling krijgen deelnemers in het Kurhaus een wandelpin en een drankje. Inschrijven voor de wandeltocht kan nu via de site van de Scheveningen Light Walk.

💬 Neem contact op! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via het contactformulier!

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws en achtergronden uit Den Haag? Download onze app en ontvang notificaties bij belangrijk nieuws uit jouw stad!