Maand lang werkzaamheden aan tramspoor lijn 3

Foto ter illustratie: HTM
Foto ter illustratie: HTM
DEN HAAG - Tussen het De Savornin Lohmanplein en het Arnold Spoelplein wordt de komende maand aan de tramsporen gewerkt. Daarom rijdt tram 3 tijdelijk niet op dat traject. HTM zet bussen in.
De werkzaamheden duren van 16 oktober tot 12 november. De huidige rails wordt verwijderd om plaats te maken voor nieuwe sporen. Ook wordt er gewerkt aan de bovenleidingen en komt er een nieuwe laag asfalt.
In de maand oktober kunnen reizigers tussen halte De Savornin Lohmanplein en het eindpunt Loosduinen bus 33 pakken. Die rijdt een aangepaste route die op de heenweg anders is dan op de terugweg. Vanwege de werkzaamheden kan de bus niet bij alle tramhalten stoppen.

Tram 3 en 34

Bus 26 (alleen richting Kijkduin) rijdt tussen 16 oktober en 12 november vanaf het Arnold Spoelplein via de Symfoniestraat en de Ockenburghstraat. De halte Pisuissestraat in de richting Kijkduin vervalt.
Tram 3 en 34 rijden tijdens de werkzaamheden de reguliere route tussen halte Zoetermeer Centrum-West/Lansingerland-Zoetermeer en halte De Savornin Lohmanplein. Alle informatie over de gevolgen voor het openbaar vervoer is te vinden in de HTM reisapp of op de site van HTM.

Bereikbaarheid

Houd er ook rekening mee dat locaties en straten rondom het werkgebied minder goed bereikbaar zijn. Er komen omleidingen die worden aangegeven met verkeersborden, ook staan er verkeersregelaars.
De inzamelingspunten voor het vuilnis blijven beschikbaar. De parkeerplaatsen op het deel tussen het De Savornin Lohmanplein en Arnold Spoelplein zijn deels niet te gebruiken of zijn aangepast.

💬 Neem contact op! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via het contactformulier!

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws en achtergronden uit Den Haag? Download onze app en ontvang notificaties bij belangrijk nieuws uit jouw stad!