Man (24) op straat neergeschoten, dader voortvluchtig

De politie zette een aantal straten af om onderzoek te doen naar de schietpartij
De politie zette een aantal straten af om onderzoek te doen naar de schietpartij © Regio15
DEN HAAG - Bij een schietpartij in de Schilderswijk is afgelopen nacht een 24-jarige man gewond geraakt. Dat meldt de politie. Het incident vond rond 0.45 uur plaats op de hoek van de Koningstraat en de Tullinghstraat. De dader is nog voortvluchtig.
De politie werd in de nacht van vrijdag op zaterdag gebeld omdat er een man in zijn been was geschoten. Toen agenten aankwamen, vonden ze het slachtoffer in een portiek aan de Wellingtonstraat. Daar is hij waarschijnlijk heen gestrompeld, meldt Omroep West.
De politie doet onderzoek naar wat er precies is gebeurd. Het slachtoffer, een 24-jarige Rotterdammer, is in het portiek aan zijn verwondingen behandeld en moest daarna naar het ziekenhuis worden gebracht.

Dader gevlucht

Een deel van de straat werd na de schietpartij een aantal uur afgezet vanwege het politieonderzoek. Van de dader ontbreekt nog ieder spoor. De politie roept getuigen op zich te melden. Ook wordt gevraagd om camerabeelden uit de omgeving.

💬 Neem contact op! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via het contactformulier!

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws en achtergronden uit Den Haag? Download onze app en ontvang notificaties bij belangrijk nieuws uit jouw stad!