Gestoken man vraagt hulp bij woning, nog altijd onduidelijk wat er is gebeurd

Bij de steekpartij raakte niemand gewond | Regio 15
Bij de steekpartij raakte niemand gewond | Regio 15
DEN HAAG - De politie heeft zaterdagavond een gewonde man gevonden in een woning aan de Vierhoutenstraat in Den Haag. Het 30-jarige slachtoffer zocht daar hulp, omdat hij gestoken was. Het is nog altijd onduidelijk waar dat precies is gebeurd, meldt de politie. De man is naar het ziekenhuis gebracht om te worden behandeld aan zijn verwondingen.
De melding van de steekpartij kwam om 21.20 uur binnen bij de politie. Een woordvoerder liet zaterdagavond weten dat er nog geen plaats delict kon worden vastgesteld. 'Het is nog geheel onduidelijk wat er is gebeurd.' In de omgeving van de Vierhoutenstraat is uitgebreid gezocht naar aanwijzingen, maar dat leverde volgens de woordvoerder geen verdere informatie op.
Ook zondag is nog niet duidelijk geworden waar het slachtoffer is gestoken en wie dat heeft gedaan. Daarom komt de politie graag in contact met mensen die iets hebben gezien of gehoord dat met de steekpartij te maken kan hebben.

💬 Neem contact op! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via het contactformulier!

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws en achtergronden uit Den Haag? Download onze app en ontvang notificaties bij belangrijk nieuws uit jouw stad!