Vrouw (57) die werd geraakt door van helling geduwde auto is aan haar verwondingen overleden

De helling waar het ongeluk gebeurde
De helling waar het ongeluk gebeurde © Regio 15
DEN HAAG - Een vrouw van 57 jaar oud die vorige week zwaargewond raakte nadat ze werd geraakt door een auto die van een helling rolde bij een parkeergarage, is aan haar verwondingen overleden. Dat meldt de politie op berichtendienst X.
Het ongeluk gebeurde bij het parkeerdak van winkelcentrum Mariahoeve. In de garage wilde het voertuig van een 62-jarige man niet starten. Door zijn auto naar de helling te duwen hoopte hij de auto te kunnen starten. Het lukte de man niet meer om in te stappen op het moment dat de auto met de voorwielen de helling bereikte.
Met hoge snelheid rolde de auto, met de man half uit de auto hangend, van het parkeerdek naar beneden. Halverwege de helling is de auto met openstaande deur tegen een tegemoetkomende auto gereden. Onderaan de helling raakte de auto twee fietsers. De vrouw werd zwaargewond naar het ziekenhuis gebracht. Ze is daar later overleden.

💬 Neem contact op! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via het contactformulier!

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws en achtergronden uit Den Haag? Download onze app en ontvang notificaties bij belangrijk nieuws uit jouw stad!