Column Marcel Verreck: 'Bij mij is het glas altijd halfvol'

Column Marcel Verreck: 'Bij mij is het glas altijd halfvol'
Column Marcel Verreck: 'Bij mij is het glas altijd halfvol'
DEN HAAG - Marcel Verreck spreekt in een wekelijkse column in het politieke radioprogramma Spuigasten op Den Haag FM zijn stadsgenoten toe.
"Jullie weten: ik ben een positief ingesteld persoon. Bij mij is het glas altijd halfvol. Dat is het trouwens heel vaak omdat ik de neiging heb onmiddellijk de helft op te drinken. Maar ook zie ik als positief: ik houd van het leven en ben gulzig genoeg om er ten volle van te genieten.
Om de stemming er een beetje in te houden, kijk ik niet al te veel verkiezingsdebatten. Dat zijn inmiddels bijna allemaal kinderachtige exercities, waar men elkaar opgewonden de maat neemt. Het circus dat zich dan ontrolt wordt vervolgens door nog opgewondener journalisten en politieke duiders van allerlei snit tot een hogere vorm van hysterie opgeklopt. Zij houden van politiek en van pratende politici, maar horen blijkbaar nóg veel liever zichzelf praten.'
Bekijk hier de volledige column:

💬 Neem contact op! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via het contactformulier!

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws en achtergronden uit Den Haag? Download onze app en ontvang notificaties bij belangrijk nieuws uit jouw stad!