Drugslab gevonden in woning Laak, politie doet onderzoek

Politie en brandweer bij woning Pasteurstraat
Politie en brandweer bij woning Pasteurstraat © Regio15
DEN HAAG - In een woning aan de Pasteurstraat heeft de politie maandagavond een drugslab gevonden. Omliggende woningen werden daarom enige tijd ontruimd. Het pand in Laak wordt dinsdag doorzocht.
De politie kwam het lab op het spoor na een melding van 'een chemische lucht'. Omdat er mogelijk gevaarlijke stoffen in de woning aanwezig waren werd de omgeving maandagavond afgezet en zijn omliggende woningen ontruimd. Met hulp van de brandweer kon de politie het pand binnen komen.
In de woning werden jerrycans met onbekende stoffen gevonden. Het lab was niet in gebruik en daarmee ook geen gevaar voor de omgeving. Omwonenden konden 'vrij snel' hun woning weer in, meldt de politie een dag later. in de woning zelf was op het moment van de instap niemand aanwezig.
Er wordt door de politie onderzoek gedaan naar en in het drugslab. 'De bewuste woning wordt vandaag doorzocht, onder andere met specialisten van Forensische Opsporing.' Ook worden getuigen gevraagd om contact op te nemen.

💬 Neem contact op! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via het contactformulier!

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws en achtergronden uit Den Haag? Download onze app en ontvang notificaties bij belangrijk nieuws uit jouw stad!