Patiënt valt op weg naar ziekenhuis ambulancemedewerkers aan

Foto ter illustratie: Pixabay
Foto ter illustratie: Pixabay
DEN HAAG - Een dronken man heeft dinsdagavond in Den Haag het personeel van de ambulance die hem naar het ziekenhuis bracht aangevallen. Ook schopte en spuugde hij in het ziekenhuis nog naar politieagenten.
De agenten van het politiebureau aan de Jan Hendrikstraat werden dinsdagavond opgeroepen voor een dronken man. Hij was voor een auto overgestoken. De automobilist kon de man niet ontwijken en door de klap maakte de dronkaard een flinke vlucht door de lucht.
Hierop werd een ambulance opgeroepen om de man voor controle naar het ziekenhuis te brengen. De patiënt was het hier duidelijk niet mee eens. Een van de agenten ging dan ook al mee met de ambulance om te voorkomen dat de man zich zou verzetten.

Met alle toeters en bellen

Dat was niet zonder reden, want tijdens de rit naar het ziekenhuis viel de dronken patiënt het personeel van de ambulance aan. Voor het personeel reden om met alle 'toeters en bellen' naar de spoedeisende hulp te rijden om de man zo snel mogelijk op bed te krijgen.
Ook in het ziekenhuis ging dit nog niet zo gemakkelijk, want de dronken patiënt probeerde hier de agenten die hem begeleidden nog te schoppen, slaan en te bespugen. Uiteindelijk is het wel gelukt om de man op een ziekenhuisbed te krijgen.

💬 Neem contact op! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via het contactformulier!

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws en achtergronden uit Den Haag? Download onze app en ontvang notificaties bij belangrijk nieuws uit jouw stad!