Grote brand bij meubelmakerij: woningen ontruimd

De brand ontstond bij een meubelmakerij
De brand ontstond bij een meubelmakerij © Regio15
DEN HAAG - Bij een meubelmaker aan de Loosduinseweg heeft een grote brand gewoed. Er kwam veel rook vrij en de bovenliggende flat werd ontruimd. Donderdagavond rond 19.30 uur was de brand uit en mochten alle bewoners weer naar huis. Er raakte niemand bij de brand gewond.
De brand ontstond donderdagmiddag rond 17.00 uur bij het bedrijf Timberman Products aan de Loosduinseweg. Boven het bedrijf liggen woningen. Deze zijn ontruimd, vertelt een woordvoerder van de brandweer. De bewoners zijn voorlopig op straat opgevangen, meldt Omroep West.
Omdat de brand in het pand woedde en er boven het bedrijf woningen liggen heeft de brandweer snel opgeschaald naar grote brand. Zo kan de brandweer met meerdere voertuigen de brand bestrijden en de woningen ontruimen, legt de woordvoerder uit.

Zekerheid

Voor de zekerheid zijn er ook politieagenten en ambulances naar de Loosduinseweg gekomen. Het is nog niet bekend of er iemand gewond is geraakt. De woordvoerder: 'We kregen de melding rond 17.00 uur, dus dan is nog volop bedrijvigheid. Ik kan daarom nu nog niets zeggen over eventuele gewonden.'

💬 Neem contact op! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via het contactformulier!

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws en achtergronden uit Den Haag? Download onze app en ontvang notificaties bij belangrijk nieuws uit jouw stad!