Pieter Grinwis (CU) van de Pomonalaan: Gemeenteraad net iets mooier dan Tweede Kamer

Tweede Kamerlid Pieter Grinwis (CU)
Tweede Kamerlid Pieter Grinwis (CU) © Den Haag FM
DEN HAAG - Is er een stad met meer verschillende werelden dan Den Haag? Van Benoordenhout tot Schilderswijk, van Kijkduin tot Leidschenveen, van centrum tot Zuidwest, in onze verbazingwekkende stad raak je niet uitgekeken en uitgeluisterd.
Deze week spreken Marcel Verreck en historicus Theo Bollerman met Pieter Grinwis, voormalig raadslid en thans Tweede Kamerlid voor de Christen Unie. Over zijn jeugd op Goeree Overflakkee, de schoonheid van Den Haag en de Pomonalaan in het bijzonder, de roerige politieke tijden in Raad en Kamer en noodzaak voor veel mensen om de overheid als bondgenoot te hebben.
Marcel Verreck en Theo Bollerman bezoeken elke zaterdag de woonplekken van degenen die onze stad vormgeven in de lokale politiek. Welke inspirerende rol spelen hun straat en wijk bij hun politieke en gedachtendaden? Straatwijs wordt mede mogelijk gemaakt door de Stichting Luis in de Pels.
Luister hier naar de laatste aflevering van Straatwijs.

💬 Neem contact op! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via het contactformulier!

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws en achtergronden uit Den Haag? Download onze app en ontvang notificaties bij belangrijk nieuws uit jouw stad!