Column Marcel Verreck: 'Deze formatie duurt tot de volgende verkiezingen'

Marcel Verreck
Marcel Verreck © Den Haag FM
DEN HAAG - Marcel Verreck spreekt in een wekelijkse column in het politieke radioprogramma Spuigasten op Den Haag FM zijn stadsgenoten toe.
We naderen het einde van het jaar en dan wordt er altijd teruggekeken. En terugkijken, dat is nu sowieso al de politieke trend. Veel partijen scoren met hun retro-retoriek. Niet alleen in de Top 2000 herleven oude tijden, ook in de voornemens van de populaire politici.
Grenzen dicht, geen Europa, de gulden weer terug, buitenlanders in het buitenland, stikstof en CO2 geen probleem, we stoken op olie en gas, het derde publieke net weg, alleen dat verbod op hoofddoekjes is dan weer raar, want ik kan mij herinneren dat mijn Nederlands Hervormde moeder heel vaak een hoofddoekje droeg. Zeker als ze haar haar had laten permanenten.
Overigens een leugenachtig woord, dat ‘permanenten’, want dat moest toch eens in de zoveel tijd weer gebeuren, dus dat haar zat heus niet permanent goed.
Bekijk hier de volledige column:

💬 Neem contact op! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via het contactformulier!

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws en achtergronden uit Den Haag? Download onze app en ontvang notificaties bij belangrijk nieuws uit jouw stad!