Edwin Evers Band voor drie concerten naar het Zuiderpark

Edwin Evers Band op Zuiderpark Live in 2022
Edwin Evers Band op Zuiderpark Live in 2022 © Charles Batenburg/Zuiderpark Live
DEN HAAG - De Edwin Evers Band, Fun Lovin' Criminals en Rudeboy en Rumours of Fleetwood Mac. Het zijn enkele namen van band die in de zomer van volgend jaar optreden in het Zuiderparktheater. Het is voor de vierde keer dat een reeks concerten onder de naam Zuiderpark Live wordt gehouden in het sfeervolle openluchttheater.
De Edwin Evers Band trad in het verleden ook al een paar keer met veel succes op. Volgend jaar staat de band drie keer op het podium: donderdag 20 juni, vrijdag 21 juni en zaterdag 22 juni. 'Het is voor ons een vast feestnummer in de programmering geworden', zegt Elske Vos van de organisatie in Bob Staat Op. 'Voor aankomend jaar weten we alvast dat het de eighties en nineties worden.'
De nieuwe reeks begint op 19 mei met Fun Lovin' Criminals + Rudeboy. Zij brengen nummers van de voormalige band van Rudeboy, Urban Dance Squad. Op 7 juni staat de veel geprezen coverband Rumours of Fleetwood Mac in het Zuiderpark. 'Als je je ogen dicht doet is het net of je Stevie Nicks zelf hoort.' Een week later komt de Ierse zanger/gitarist en acteur, Glen Hansard.
Zuiderpark Live – een samenwerking van concertorganisator Greenhouse Talent en stichting Zuiderparktheater - vindt iedere zomer plaats tussen mei en september. Het openluchttheater biedt plaats aan 1200 bezoekers. De kaartverkoop start vrijdag 15 december om 10.00 uur.

💬 Neem contact op! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via het contactformulier!

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws en achtergronden uit Den Haag? Download onze app en ontvang notificaties bij belangrijk nieuws uit jouw stad!