Overvaller buurtsupermarkt uitgejaagd met wandelstok: 'Toen hij mes trok, ging opa erop af'

© Omroep West
DEN HAAG - Bij een buurtsupermarkt aan de Steenwijklaan heeft een overval plaatsgevonden, dat bevestigt de politie. De politie doet nog onderzoek naar naar de toedracht, de dader is nog voorvluchtig. Hij werd met een wandelstok de winkel uitgejaagd.
De supermarkt is van de Bulgaarse familie Sadulla en is pas drie weken open. 'We dachten eerst dat het grap was', vertelt dochter Tescan. 'Waarschijnlijk heeft hij gedacht dat mijn zus alleen in de winkel stond, omdat mijn vader net achter de ingang zat op een plek die je vanaf de straat niet kon zien.'
Toen de overvaller binnenkwam en geld eiste, begon de familie te lachen. 'Tot hij ineens een mes tevoorschijn haalde en ermee op de toonbank sloeg.' De zus van Tescan deinsde achteruit, waarna zij, haar zus en haar ouders tegen de overvaller begonnen te schreeuwen.
De overvallen supermarkt
De overvallen supermarkt © Omroep West
'Wegwezen, riepen we', vertelt Tescan. 'Toen hij mes trok, ging opa erop af. Hij joeg hem vervolgens met zijn stok de winkel uit.' Ze belde daarna de politie. 'We hebben ook camerabeelden, dus daar gaat de politie mee aan de slag.'
Volgens de politie is nog niet duidelijk of er ook iets is buitgemaakt bij de Mix Supermarket aan de Steenwijklaan. Ook is nog niet duidelijk in welke richting de dader zou zijn gevlucht, van hem ontbreekt nog ieder spoor. 'We doen nog onderzoek op locatie', laat een woordvoerder weten.

💬 Neem contact op! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via het contactformulier!

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws en achtergronden uit Den Haag? Download onze app en ontvang notificaties bij belangrijk nieuws uit jouw stad!