Spuigasten-presentator Jeanneau van Beurden had een heerlijke jeugd in de Van Imhoffstraat

Jeanneau van Beurden
Jeanneau van Beurden © Den Haag FM
DEN HAAG - Is er een stad met meer verschillende werelden dan Den Haag? Van Benoordenhout tot Schilderswijk, van Kijkduin tot Leidschenveen, van centrum tot Zuidwest, in onze verbazingwekkende stad raak je niet uitgekeken en uitgeluisterd.
In deze honderdste aflevering van Straatwijs praten Marcel Verreck en historicus Theo Bollerman met Spuigasten-presentator Jeanneau van Beurden over de heerlijke jeugd die hij in de Van Imhoffstraat had. Over stoepranden, de voortuintjes en de vele andere bijzonderheden van de wijk Bezuidenhout. Jeanneau studeert nog aan de Utrechtse School Voor Journalistiek, werkt als stagiair bij SBS Politiek en maakte met een studievriend een indrukwekkende documentaire over de Utrechtse tramaanslag.
Marcel Verreck en Theo Bollerman bezoeken elke zaterdag de woonplekken van degenen die onze stad vormgeven in de lokale politiek. Welke inspirerende rol spelen hun straat en wijk bij hun politieke en gedachtendaden? Straatwijs wordt mede mogelijk gemaakt door de Stichting Luis in de Pels.
Luister hier naar de laatste aflevering van Straatwijs.

💬 Neem contact op! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via het contactformulier!

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws en achtergronden uit Den Haag? Download onze app en ontvang notificaties bij belangrijk nieuws uit jouw stad!