Boa's, Parkpop, Tong Tong Fair, camperpark gaat weg en meer in podcast 'Den Haag FM Deze Week'

© The Hague and Partners
DEN HAAG - In de laatste podcast van 2023 blikken we terug op besluiten van de gemeenteraad over boa's, Parkpop (in het Zuiderpark en de Tong Tong Fair. Daarnaast is er aandacht voor Erik Romijn: zijn camperpark in Ypenburg moet verdwijnen. Ook blikken we terug op het verhaal rond snackbareigenaar Wei Chen uit Houtwijk.
In een aantal lange raadsvergaderingen sprak de gemeenteraad zich uit over boa's. De buitengewoon opsporingsambtenaren zouden een hoofddoekje of keppeltje moeten kunnen dragen vindt een nipte meerderheid.
Tevens wil een groot deel van de raad dat er in elke wijk van Zuidwest een jeugdboa komt. Dat moet zorgen voor een betere verbinding met jongeren in de wijk.
Er werd ook gesproken over evenementen in de stad. Zo wil de raad dat de Tong Tong Fair in Den Haag blijft en dat Parkpop weer terugkomt in het Zuiderpark.
Omdat er in Ypenburg een nieuwe remise van HTM komt, moet het camperpark van Erik Romijn weg. 'Het is te triest voor woorden', zei hij deze week in Bob Staat Op. Presentator Bob Brinkman vertelt dat Romijn wel graag door wil gaan, al dan niet in een andere gemeente.
Bob sprak dit jaar ook veel met Femke over de moord op snackbareigenaar Wei Chen. Hij werd op straat doodgestoken en dat maakte veel los in Houtwijk. mensen leefden mee, er kwam een inzameling en een stille tocht. In het nieuwe jaar hoopt zijn weduwe de zaak weer te kunnen openen, want ze mist haar klanten.
Daarnaast blikken we terug op een nieuwe speler bij ADO Den Haag, kijken we vooruit op de komende jaarwisseling en op de start van het nieuwe jaar.
Heb je tips voor mooie verhalen of leuke activiteiten? Geef dat dan door via denhaagfm.nl of op een van de socials.
De podcast van Den Haag FM is te vinden op Spotify en Podimo.

💬 Neem contact op! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via het contactformulier!

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws en achtergronden uit Den Haag? Download onze app en ontvang notificaties bij belangrijk nieuws uit jouw stad!