Man met geweld overvallen in eigen woning

Foto ter illustratie
Foto ter illustratie © Politie
DEN HAAG - In de Vreeswijkstraat in Den Haag is zaterdagochtend een bewoner overvallen in zijn huis, meldt de politie. De overvaller bedreigde hem met geweld en nam kleding en geld mee. Er is nog geen verdachte aangehouden.
Er wordt die ochtend rond 9.40 uur aangebeld bij de bewoner, meldt Omroep West. Zodra hij de deur opent wordt hij naar binnen geduwd door een onbekende man, gekleed in het zwart met een bivakmuts op. Het slachtoffer wordt met geweld bedreigd en de overvaller neemt kleding en geld mee uit de woning.
De politie is nog op zoek naar de dader. Het gaat om een man met een witte huidskleur van een jaar of veertig. Hij is rond de 1,90 á 1,95 meter lang en heeft een atletisch postuur. Verder droeg hij een zwarte jas, zwarte schoenen, een zwarte rugzak en sporttas en een zwarte bivakmuts. Ook roept de politie getuigen op zich te melden.

💬 Neem contact op! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via het contactformulier!

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws en achtergronden uit Den Haag? Download onze app en ontvang notificaties bij belangrijk nieuws uit jouw stad!