Royal Christmas Fair trekt 400.000 bezoekers

Royal Christmas Fair
Royal Christmas Fair © The Hague & Partners
DEN HAAG - 'Regen, wind en zelfs code geel hebben de sfeer op de kerstmarkt niet kunnen verpesten,' aldus organisator Peter Boelhouwer. Uit tellingen die de organisatie heeft gedaan, blijkt dat de kerstmarkt aan de Lange Voorhout dit jaar ruim 400.000 bezoekers heeft getrokken.
De kerstmarkt begon in 2014 als een 5-daags evenement aan de Hofvijver. Inmiddels is het evenement uitgebreid naar een 16-daags evenement aan de Lange Voorhout. Boelhouwer, die het evenement aan het Lange Voorhout organiseert samen met Heino Walbroek, is vooral trots op de ontwikkeling van de kerstmarkt.
Voor volgend jaar heeft de organisatie nieuwe ambities gesteld. 'In 2024 hebben we wederom een vernieuwend element op het oog, waarin de ambities van de kerstmarkt, de gemeente Den Haag en de binnenstadondernemers elkaar gaan versterken.' De kerstmarkt keert volgend jaar weer terug op donderdag 5 december en eindigt wederom op 23 december.

💬 Neem contact op! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via het contactformulier!

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws en achtergronden uit Den Haag? Download onze app en ontvang notificaties bij belangrijk nieuws uit jouw stad!