Twee personen van dak gehaald bij brand Boekhorststraat

Foto ter illustratie
Foto ter illustratie © Jordy (Unsplash)
DEN HAAG - Bij een woningbrand op de Boekhorststraat zijn twee mensen van het dak gehaald door de brandweer. Vanwege een brand in het trappengat van de woning konden de mensen niet meer via de voordeur vertrekken. De brand is onder controle.
In een appartement op de eerste etage van een portiekflat aan de Boekhorststraat heeft zondagavond korte tijd brand gewoed. De brand was snel onder controle en er vielen geen slachtoffers. De woning zelf is tijdelijk onbewoonbaar. De bewoners van de overige appartementen kunnen na het ventileren en controle op aanwezigheid van koolmonoxide terug naar hun woning.
De melding kwam rond kwart voor elf binnen bij de brandweer. Toen die ter plaatse kwam, stonden twee personen op het dak van de flat. Zij waren naar het dak gevlucht vanwege rookontwikkeling in het trappenhuis. De brandweer heeft de mensen van het dak gehaald met behulp van de hoogwerker. Daarnaast zijn er twee blusvoertuigen ingezet om de brand te blussen en de omliggende appartementen te ontruimen.

💬 Neem contact op! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via het contactformulier!

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws en achtergronden uit Den Haag? Download onze app en ontvang notificaties bij belangrijk nieuws uit jouw stad!