Man (44) aangehouden in Laak, mogelijk betrokken bij dood van 40-jarige man

De oprit in de Lobattostraat
De oprit in de Lobattostraat © Omroep West
DEN HAAG - Een 44-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats is zondag door de politie aangehouden. Hij wordt verdacht betrokken te zijn geweest bij de dood van een 40-jarige man in Laak. Eerder meldde de politie al dat de man onder 'verdachte omstandigheden' was gevonden.
Het slachtoffer werd donderdag 14 december rond half 10 in de ochtend in de Lobattostraat, vlak achter bouwbedrijf Gamma, gevonden. Na uitgebreid onderzoek kwam de verdachte in beeld. Hij kom op zondagochtend worden aangehouden in de Van der Kunstraat. De verdachte zit 'in beperkingen' dat betekent dat hij alleen contact mag hebben met zijn advocaat.
In het kader van het onderzoek naar het overlijden van het slachtoffer is de politie nu nog op zoek naar een voorbijgangster die in de nacht voor het slachtoffer werd gevonden door de straat reed. 'Zij is nadrukkelijk geen verdachte maar heeft mogelijk iets gezien of gehoord dat van belang kan zijn in het opsporingsonderzoek', meldt de politie maandag.

💬 Neem contact op! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via het contactformulier!

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws en achtergronden uit Den Haag? Download onze app en ontvang notificaties bij belangrijk nieuws uit jouw stad!