Uittips Den Haag: Magical Scheveningen, Groot Kerstcircus en vuurwerkshow Hofvijver

Vuurwerk Hofvijver
Vuurwerk Hofvijver © ANP
DEN HAAG - De kerstdagen zitten erop en komend weekend staat de jaarwisseling voor de deur. Dan kun je bijvoorbeeld naar de vuurwerkshow op de Hofvijver. Maar er zijn genoeg andere winterse uitjes. Je leest het in deze uittips.

Groot Kerstcircus

Vorig weekend streek het Groot Kerstcircus Den Haag neer op het Malieveld en ook komend weekend kun je het circus bezoeken. Circussterren van over de hele wereld schitteren in een twee uur durende show.
Voor meer informatie en tickets kijk je hier.
© Kerstcircus

Magical Scheveningen

Scheveningen wordt op 29 en 30 december (en 5 en 6 januari) omgetoverd tot Magical Scheveningen. Tijdens deze avonden is er van alles te beleven.
Er is allerlei entertainment en straattheater. Zoals een magische vuurshow of een betoverende schaatsshow bij het Cool Event. Alle tijden van het programma vind je hier.
© denhaag.com

Winterweken Madurodam

De Winterweken in Madurodam zijn in volle gang. Het park is in winterse sferen, met onder meer 65.000 lichtjes. Je geniet van winterse lekkernijen, van erwtensoep tot warme chocomel, en ontdekt natuurlijk de Nederlandse winter in het klein.
Echte speurneuzen kunnen een winterspeurtocht doen en op zoek gaan naar alle sneeuwpoppen. Meer weten? Check deze site.
Winterweken Madurodam
Winterweken Madurodam © Madurodam

Vuurwerkshow Hofvijver

Zondag is het 31 december: oudejaarsdag. En dan is het weer tijd voor de vuurwerkshow op de Hofvijver. Eigenlijk was het de bedoeling dat het vuurwerk ergens anders afgestoken zou worden, maar het lukte niet een geschikte locatie te vinden.
Om middernacht zal het nieuwe jaar daarom vanaf de Hofvijver worden ingeluid met een grootse vuurwerkshow.

💬 Neem contact op! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via het contactformulier!

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws en achtergronden uit Den Haag? Download onze app en ontvang notificaties bij belangrijk nieuws uit jouw stad!