Kerstboom helemaal zat? Hier lever je je boom in

© David J Boozer (Unsplash)
DEN HAAG - De een laat zijn kerstboom tot in het nieuwe jaar staan, de ander weet niet hoe snel het ding na de kerstdagen de deur uit moet. Ben jij je (echte) boom nu ook wel zat? Dan kun je je boom vanaf 2 januari laten ophalen. Of breng hem zelf al eerder weg naar een afvalbrengstation.
De gemeente haalt van 2 tot en met 11 januari kerstbomen op in de stad. Wanneer de kerstbomen in jouw straat worden opgehaald, zie je in de huisvuilkalender. Op de ophaaldag moet je je kerstboom dan wel voor 7.45 uur op de stoep zetten.
Kun je niet wachten tot januari? Dan kun je je kerstboom ook nu al wegbrengen op een moment dat het jou uitkomt. Met een afvalpas kun je je kerstboom kwijt bij het afvalbrengstation aan de Plutostraat of De Werf.

Verloot je boompje

Kinderen tot 12 jaar kunnen ook een kerstboom inleveren bij een van de locaties van 'Verloot je boompje'. Voor elke kerstboom krijgen zij een lootje en een sticker. Een volle spaarkaart kun je inleveren bij de meewerkende ondernemers, of je krijgt er een VVV-bon voor. En met de lootjes maak je nog kans op een prijs.
Alle locaties en inlevertijden vind je hier.

💬 Neem contact op! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via het contactformulier!

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws en achtergronden uit Den Haag? Download onze app en ontvang notificaties bij belangrijk nieuws uit jouw stad!