Pathé Ypenburg in openingsjaar al best bezochte bios van Den Haag

De nieuwe relax-seats in Pathé Ypenburg
De nieuwe relax-seats in Pathé Ypenburg © Pathé
DEN HAAG - Pathé Ypenburg ging in april dit jaar pas open, maar ontving deze week al de 500.000ste bezoeker. Daarmee is het de best bezochte bioscoop van Den Haag en ook nog eens de nummer 3 van Nederland.
De bioscoop in Ypenburg, met relax seats en nieuwste technologieën op het gebied van beeld en geluid, blijkt populair. Na Pathé de Kuip in Rotterdam en Pathé Arena in Amsterdam is de bioscoop in Ypenburg dus de meest bezochte van Nederland.
'Met de komst van de gloednieuwe bioscoop in het stadsdeel Ypenburg zijn het totaal aantal bezoekers van Pathé in Den Haag (Pathé Spuimarkt, Pathé Buitenhof en Pathé Scheveningen) nog verder gegroeid', aldus Pathé.

Bos bloemen

De 500.000ste bezoeker kreeg een bos bloemen van de theatermanager en een abonnement naar keuze. 'Ik bezoek met regelmaat Pathé Ypenburg en vind het een erg fijne bioscoop vanwege de ruime opzet en natuurlijk de relax seats', reageerde de bezoeker.

💬 Neem contact op! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via het contactformulier!

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws en achtergronden uit Den Haag? Download onze app en ontvang notificaties bij belangrijk nieuws uit jouw stad!