Tiener meldt zich bij politie voor stelen scootmobiel Steijnlaan na uitzending op tv

Ter voorbeeld, aanhouding politie
Ter voorbeeld, aanhouding politie © Politie Den Haag
DEN HAAG - Een 15-jarige jongen die ervan wordt verdacht een scootmobiel van een vrouw te hebben gestolen heeft zich gemeld op het politiebureau. Beelden van de beroving op de Steijnlaan waren dinsdag te zien in het opsporingsprogramma Team West.
De scootmobiel werd eind juni gestolen bij een supermarkt aan de Steijnlaan. Het 60-jarige slachtoffer had het voertuig voor de deur geparkeerd. Bij terugkomst was de scootmobiel verdwenen. Uit camerabeelden bleek dat 'een onbekende man aan de scootmobiel rommelde' toen deze buiten stond. 'Hij stapte vervolgens op de scootmobiel en reed ermee weg in de richting van de Cillierstraat', stelt de politie.
Beelden van de roof waren dinsdag te zien op TV West. Volgens de politie heeft de jonge Hagenaar zich daarna gemeld op het bureau. De beelden zijn vervolgens offline gehaald. De verdachte wordt later verhoord.

💬 Neem contact op! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via het contactformulier!

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws en achtergronden uit Den Haag? Download onze app en ontvang notificaties bij belangrijk nieuws uit jouw stad!